The Alan Parsons Live Project - Tickets

Van meezingers, tot muzikale hoogstandjes en bezwerende geluiden: Alan Parsons Live Project heeft het! Koop hier je tick...

Meer informatie ...

  • Wanneer & waar?

  • Voor mij en anderen!

  • EVENTIM Community

Kies nu jouw tickets:

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Tickets
EventPlaatsDatum
The Alan Parsons Live ProjectGRONINGEN
Martiniplaza
di, 21-11-17
20:00 uur
 
Tickets vanaf * € 45,50
ticketdirect beschikbaar  Tickets
The Alan Parsons Live ProjectHEERLEN
Parkstad Limburg Theater
di, 14-11-17
19:30 uur
 
Tickets niet beschikbaar
Info
The Alan Parsons Live ProjectNIJMEGEN
Concertgebouw De Vereeniging
wo, 15-11-17
20:15 uur
 
Tickets vanaf * € 52,50
ticketdirect beschikbaar  Tickets
1 - 3 van 3
  • *De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €2,90 transactiekosten en/of €3,50 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.

Evenementinformatie

Algemene informatie
Duur van de show: circa 2,5 uur
Deuren open: vanaf een uur voor aanvang
Adviesleeftijd: kinderen t/m 13 jaar onder begeleiding
Placering: vrije staan- en zitplaatsen in Concertgebouw de Vereeniging, toegewezen zitplaatsen in Martiniplaza. Het concert in Heerlen is helaas uitverkocht.

---------------

The Alan Parsons Live Project

Al in 1969 zette de bebaarde Brit zijn eerste schreden in de muziekbusiness dankzij zijn bijdrages aan het baanbrekende Beatles-album 'Abbey Road'. Ook zijn werk als engineer aan de Pink Floyd-platen 'Atom Heart Mother' en 'Dark Side of the Moon' zijn de boeken in gegaan als uiterst vernieuwend en experimenteel. Daarnaast staan illustere namen als John Miles, Cockney Rebel, Al Stewart en The Hollies op de producers-palmares van Parsons.

Maar waar het vanavond allemaal om gaat, is The Alan Parsons Live Project. Met dit concept bracht Parsons de belangrijkste platen van zijn carrière uit met als eerste 'Tales of Mystery and Imagination'. Elk album van het Alan Parsons Project dat hierna volgde, is een oceaan van geluiden, mooie melodieën en tekstuele hoogstandjes die doen denken aan het werk van Pink Floyd, Todd Rundgren, ELO en Genesis.

Naast experimenteel werk is multi-instrumentalist Alan Parsons ook verantwoordelijk voor een paar megahits, denk aan 'Don't Answer Me', 'Old and Wise' of 'The Eye in the Sky'. Van meezingers, tot muzikale hoogstandjes en bezwerende geluiden: Alan Parsons Live Project heeft het!

Extra informatie

Alan Parsons was de man achter de mengtafel van o.a. Abbey Road (The Beatles) en Dark Side Of The Moon (Pink Floyd). Met zijn eigen project scoort Alan Parsons begin jaren '80 twee grote hits in ons land: 'Don't Answer Me' en het door Colin Blunstone gezongen 'Old And Wise'.Het ziet er al vroeg naar uit dat Alan Parsons’ toekomst in de muziek ligt....
Meer...

Verder browsen

FanTicket beschikbaar!

Er is een FanTicket beschikbaar!
Een FanTicket is een mooi aandenken voor later. Door de hoge kwaliteit en het op maat gemaakte design zijn de tickets uniek en een perfect kado! De afbeelding wordt op exclusief ticketmateriaal afgedrukt en is een ideale vervanging voor een regulier ticket.

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op