Disney's The Lion King - Tickets

Koop hier je tickets voor de Koning der Musicals

Meer informatie ...

 • Wanneer & waar?

 • Voor mij en anderen!

 • EVENTIM Community

Kies nu jouw tickets:

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Tickets

LET OP! Wegens de aard van de voorstelling dien je uiterlijk een kwartier voor aanvang van de voorstelling in het theater aanwezig te zijn. Vijf minuten voor aanvang worden de deuren van de zaal namelijk gesloten en is er slechts beperkt toegang.

 • *De getoonde ticketprijzen zijn exclusief servicekosten. Daarnaast kunnen er transactie- en verzendkosten in rekening worden gebracht.

Evenementinformatie

Algemene informatie
Duur van de voorstelling: 3 uur (inclusief pauze)
Adviesleeftijd: vanaf 6 jaar
Gesproken taal: Nederlands (nederlands gezongen)

Disney’s The Lion King. Koning der Musicals!

Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze savanne komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een theaterervaring die je niet snel zult vergeten.

Op een stralende dag komt Simba ter wereld. Vol trots tonen zijn ouders de leeuwenwelp als troonopvolger van koning Mufasa aan het uitgestrekte dierenrijk. Maar aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een eind als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de donkere jungle in en begint aan een lange reis vol gevaren. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort er volwassenheid aan de horizon. Simba besluit om de cirkel te sluiten door op te eisen waar hij recht op heeft: zíjn troon!

Disney’s The Lion King is vanaf oktober exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen dat tevens het 25-jarig bestaan als musicaltheater viert. Met successen over de hele wereld, kan ook Nederland zich weer laten betoveren door deze alom bekroonde Koning der Musicals!
 •  
  The Lion King
    4.3 sterren, na 7 FanReports
 • Scheveningen - Afas Circus Theather

  20-8-17

  Top! van Pol, 20-8-17
  Wat een gave ervaring! Het enige minpuntje is dat de kaarten en reserveringskosten vrij prijzig zijn. Ondanks dat nog steeds een aanrader om te gaan!!
 • Scheveningen - AFAS Circustheater -

  1-3-17

  Lion King van Andy, 9-3-17
  4 keer gezien en elke keer krijg ik weer tranen in mijn ogen. Het blijft met les Miserables mijn favoriete musical. Wat me opviel was dat de kaartjes duur zo duur zijn, maar oke, het is een dure productie alleen dat de servicekosten van minimaal 6,85 euro extreem hoog zijn en voor een gezin gelijk bijna 30 euro extra vind ik echt jammer. Kostprijs ligt op nog geen 0,70. Waarom die verkapte verhoging? Ook jammer dat de VVV-bon niet wordt geaccepteerd en dat juist in Scheveningen.
 • Scheveningen - AFAS Circustheater -

  4-2-17

  Al een tweede keer geweest van Ryanne, 3-3-17
  Heel even dacht ik dat het misschien dan tegen zou vallen maar wat was het weer prachtig....toch nog een derde keer misschien?
 • Scheveningen - AFas circus theater

  19-2-17

  LION KING van Time amo, 20-2-17
  Helaas hebben we niet veel van de musical kunnen zien.We zaten op de achterste rij van het balkon. Na de pauze zijn we maar gaan staan, konden we het beter volgen. Dure plaatsen voor €79, Zang was wel goed.
 • Scheveningen - AFAS Circustheater -

  28-12-16

  Adembenemende musical van Quinty Meuleman, 3-2-17
  The Lion King is echt een hele mooie show, de muziek is echt geweldig mooi en past goed bij het spel. Het spel van de acteurs is echt ontzettend goed, alle castleden waren suuper goed! Chaska & Tommie speelden op deze avond kleine Nala & Simba en dat deden ze ontzettend goed! Verder waren Gaia & Naidjim de volwassen Nala & Simba en wat waren ze ontzettend goed! Ik zat op 16 en vanaf daar heb je een mooi overzicht over het toneel, alleen jammer dat er een nogal lang iemand voor mij zat.

Extra informatie

The Lion King is een musical gebaseerd op de tekenfilm de Leeuwenkoning (The Lion King). De musical ging in 1997 op Broadway in première en kwam in 2004 naar Nederland. Wereldwijd brachten ruim 30 miljoen mensen een bezoek aan de musical, waarvan 1,6 miljoen in Nederland. De musical is overladen emt prijzen, waaronder 6 Tony Awards. Het beroemde du...
Meer...

Verder browsen

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op