Soldaat van Oranje - De Musical - KATWIJK - Tickets

ma, 30-10-17, 20:00 uurTheaterHangaar
1e Mientlaan, 2223LA KATWIJK

De langstlopende musical van Nederland: Soldaat van Oranje - De Musical! Koop hier je tickets.

Meer informatie ...

 • Wanneer & waar?

 • Voor mij en anderen!

 • EVENTIM Community

detailb.teaser.ticketPrice.p.orderTickets

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Bestel hier!

MAANDAG 30 OKTOBER – 7 JAAR

Op maandag 30 oktober is het precies zeven jaar geleden dat de voorstelling in première ging.

Soldaat van Oranje – De Musical biedt het publiek graag de kans om dit jubileum mee te vieren.

Een beperkt aantal kaarten voor deze avondvoorstelling is te koop via deze pagina of per telefoon via 0900 - 1353 (45cpm).

De best beschikbare tickets

Jij kiest de prijscategorie, wij reserveren voor jou de op dat moment beste tickets

Boeken met plattegrond
Let op: de plattegrond is een weergave van het tribuneplan op dit moment. Deze weergave is onder voorbehoud.
Soldaat van Oranje - De Musical, TheaterHangaar, 30-10-17
Fullscreenweergave sluiten
CategorieBeschrijvingPrijs*Aantal 
1 1e rangRegulier
 
Tickets niet beschikbaar
 
2 2e rangRegulier
59,10
3 3e rangRegulier
 
Tickets niet beschikbaar
 
4 1e rang, enkele stoelRegulier
 
Tickets niet beschikbaar
 
 • Algemene informatie over de ticketselectie
 • * De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €2,90 transactiekosten en/of €3,50 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.
Welkom in de
TheaterHangaar
zaalplanboeking
 
 

Evenementinformatie

Soldaat van Oranje – De Musical

Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetshelden: Erik Hazelhoff Roelfzema. 30 oktober 2010 ging Soldaat van Oranje - De Musical in première. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan twee miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken.

Sinds 31 december 2013 is Soldaat van Oranje - De Musical de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis en op 27 november 2015 heeft de productie ook het laatste te verbreken theaterrecord op zijn naam gezet: de meeste bezoekers ooit!

Meer informatie: www.soldaatvanoranje.nl.

Let op: In verband met de draaiende theaterzaal kunnen gasten die na aanvang arriveren pas in de pauze plaatsnemen.

Prijzen

di-wo do vr-za-zo
rang 1 € 70,10 € 73,10 € 83,10
rang 2 € 59,10 € 62,10 € 72,10
rang 3 € 39,10 € 39,10 € 39,10

Op officiële feestdagen gelden de weekendprijzen. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per transactie verzendkosten berekend: €1,50 voor etickets of €2,00 voor verzending per post binnen Nederland. Let op, de toegangsprijzen worden vanaf nu i.v.m. vernieuwde wetgeving inclusief servicekosten gecommuniceerd, de totaalprijs blijft ongewijzigd. CJP-prijs (€15,- korting op de eerste en tweede rang): geldig op dinsdag, woensdag en donderdagavond voor de 1e en 2e rang, via de website van CJP. Telefonische boekingen/klantenservice

Telefonisch kaarten bestellen? Bel 0900-1353 (45cpm).

Zaalplattegrond

Op de plattegrond ziet u de zaalindeling met de diverse rangen. Vanaf alle stoelen is de voorstelling goed zichtbaar.

Minder validen

Er is een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Begeleiders kunnen plaats nemen op de rij achter de rolstoelplaatsen. Het is noodzakelijk telefonisch te reserveren te vermelden dat u gebruik wilt maken van één van de rolstoelplaatsen. Bel met Eventim via 0900-1353 (45 cpm) om uw rolstoelplaats te bespreken.

Cadeaukaarten

Geef deze unieke ervaring cadeau. Soldaat van Oranje - De Musical heeft een eigen cadeaukaart, een speciale editie van de PODIUM cadeaukaart. Deze kaart is online te bestellen bij Stichting Podium Cadeaukaart. De cadeaukaart is ook verkrijgbaar bij de kassa van de TheaterHangaar.U kunt de cadeaukaart verzilveren bij Eventim tijdens het betalingsproces van uw online boeking of u betaalt ermee bij de kassa van de TheaterHangaar. De cadeaukaart kunt u een waarde meegeven tussen € 10,- en € 150,- en elk willekeurig bedrag daartussen en kan niet worden ingewisseld voor geld. Het saldo op de cadeaukaart is onbeperkt geldig en kunt u via deze link bekijken. U kunt ook nog steeds de algemene Podium Cadeaukaart en de Nationale Entertainment Card verzilveren tijdens uw online boeking bij Eventim. De algemene PODIUM Cadeaukaart kunt u daarnaast ook verzilveren bij de kassa van de TheaterHangaar.

Theaterarrangementen

U kunt kiezen uit onderstaande arrangementen. Voor direct boeken klik op een datum in de kalender en kies uw arrangement.

De getoonde (ticket)prijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per transactie verzendkosten berekend: €1,50 voor etickets of €2,00 voor verzending per post binnen Nederland. Let op, de toegangsprijzen worden vanaf nu i.v.m. vernieuwde wetgeving inclusief servicekosten gecommuniceerd, de totaalprijs blijft ongewijzigd. Extra bij te boeken

Tijdens het boekingsproces is het mogelijk de volgende opties bij te boeken. U kunt ook nadat u tickets voor de voorstelling heeft gekocht via onderstaande linkjes de gewenste opties bijboeken.

 • Lunch
  Voorafgaand aan de matineevoorstellingen kunt u in het restaurant terecht voor diverse lunchgerechten. Klik hier om uw aanbetalingsvoucher ter waarde van € 5,- per persoon te reserveren. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op uw rekening tijdens de lunch. Klik hier voor de menukaart.
 • Diner
  U kunt genieten van een standaard 2-gangen diner t.w.v. €26,50 bestaande uit een voor- en een hoofdgerecht. Tegen een meerprijs van € 7,95 heeft u nog de keuze uit diverse desserts. Klik hier voor de menukaart. Klik hier om direct uw reservering te maken voor het diner.
 • Matinee-diner op woensdag en zondag
  Ook op woensdag en zondag is het mogelijk om na afloop van de matineevoorstelling nog een hapje te eten in het Restaurant Noordeinde, dit is al mogelijk vanaf €10,50 per persoon. Klik hier voor de menukaart waarvan u exclusief op woensdag- en zondagavond kunt bestellen. Klik hier om direct uw reservering te maken voor het diner op woensdag- en zondagavond.

  Let op! Als het weer het niet toelaat om buiten te barbecueën, serveren wij de gerechten van de barbecue aan tafel in de TheaterHangaar.
 • Pauze-arrangement
  U kunt voor € 7,95 per persoon het pauzearrangement reserveren. Er wordt voor u een tafel gereserveerd in het restaurant, waar uw bestelde drankjes reeds klaar staan (deze geeft u voorafgaand aan de voorstelling door aan een medewerker van het restaurant). Tevens kunt u genieten van een hartig tafelgarnituur. Klik hier om te reserveren.
 • Kerstdiner
  Vanaf 29 november 2017 t/m 31 december 2017 bieden wij in Restaurant Noordeinde alleen het Kerstdiner aan. Hierbij krijgt u een voor-, hoofd- en nagerecht inclusief een amuse, de kosten hiervoor zijn € 32,50 per persoon. Klik hier voor de menukaart. Klik hier om direct uw reservering te maken voor het Kerstdiner.
 • Parkeerkaart Komt u met de auto? Dan kunt u direct bij uw bestelling een parkeerkaart kopen. Een parkeerkaart kost € 7,75 (exclusief verzendkosten). Voor direct boeken klik hier. Ook kunnen parkeerkaarten op locatie bij de parkeerwachters gekocht worden via pin of contant. Op locatie betaalt u € 10,00 per parkeerkaart.
 • Hotels van Oranje
  Als preferred partner van Soldaat van Oranje - De Musical, bieden de Hotels van Oranje u een speciale Soldaat van Oranje overnachting. Een heerlijke overnachting in een prachtige kamer, champagne ontbijt en gebruik van luxueuze sauna- en zwemfaciliteiten. Op ongeveer 10 minuten afstand van de TheaterHangaar liggen de Hotels van Oranje prachtig gesitueerd aan de boulevard van Noordwijk met uitzicht over strand en zee. Het oorspronkelijke decor van de landingen door de Soldaat van Oranje. Meer informatie over Hotels van Oranje vindt u hier
Generatie- en Gezinsaanbod
 • Generatieaanbod
  Soldaat van Oranje - De Musical vertelt een belangrijk verhaal over onze vaderlandse geschiedenis dat doorverteld moet worden. Zo houdt de voorstelling onze geschiedenis in leven. Niet alleen de geschiedenis van Erik Hazelhoff Roelfzema, maar ook die van alle andere Nederlanders die keuzes moesten maken in '40-'45. Zo heeft iedereen zijn eigen oorlogsverhaal. Verhalen die het waard zijn om door te vertellen. Door (groot)ouders aan kinderen en kleinkinderen. Door ouderen aan jongeren. Soldaat van Oranje -De Musical geeft aanleiding om het hier binnen uw familie of vriendenkring over te hebben.
  Ga samen met uw familie of vrienden naar Soldaat van Oranje - De Musical en maak gebruik van het generatieaanbod: Klik hier voor het generatieaanbod (15% voordeel) op donderdag 2 november om 20.00 uur. Klik hier voor het generatieaanbod (15% voordeel) op donderdag 9 november om 20.00 uur. Alleen geldig voor 1e rang kaarten op bovenstaande datum voor minimaal 2 personen waarvan 1 persoon 20 jaar jonger/ouder is dan de andere persoon. Beperkt aantal kaarten beschikbaar. Niet geldig voor reeds gekochte kaarten.
 • Gezinsaanbod
  Klik hier voor het gezinsaanbod op donderdag 2 november om 20.00 uur. Klik hier voor het gezinsaanbod op donderdag 9 november om 20.00 uur. Alleen geldig op bovenstaande datum, voor 1e rang kaarten. Maximaal 4 kinderen per 1 volwassene. Prijzen voor kinderen (tot 18 jaar) zijn in het gezinsaanbod € 39,10 voor de volwassenen geldt het reguliere tarief. Beperkt aantal kaarten beschikbaar. Niet geldig voor reeds gekochte kaarten.
Routebeschrijving, parkeren en openbaar vervoer

TheaterHangaar
1e Mientlaan/Wassenaarseweg 75
2223 LA Katwijk (voor navigatie postcode of 1e Mientlaan invoeren)

TheaterHangaar ligt achter de duinen van Katwijk en is eenvoudig te bereiken via de A44.

Vanuit:

 • Amsterdam en Den Haag: A4 en A44 volgen
 • Utrecht: A12 richting Den Haag, Den Haag/Scheveningen aanhouden en aan het einde van de Utrechtse baan rechtsaf richting Wassenaar/Leiden (N44/A44)
 • Rotterdam: A13 richting Den Haag. A4 richting Voorburg/Den Haag aanhouden en aan het einde van de Utrechtse baan rechtsaf richting Wassenaar/Leiden (N44/A44)

Dan voor alle aanrijroutes:
Vanaf A44 volg de borden TheaterHangaar:

 • Afslag nummer 8 richting Valkenburg Katwijk (N206)
 • Bij het derde verkeerslicht linksaf richting TheaterHangaar
 • bij de rotonde rechtdoor
 • daarna op de eerstvolgende kruising linksaf (1e Mientlaan)
 • aan het einde van deze weg is de hoofdpoort

U kunt direct naast de TheaterHangaar parkeren. Ga naar parkeerkaarten voor meer informatie.

Indien u met het openbaar vervoer reist, kunt u vanaf Leiden Centraal Station met de pendeldienst van Brouwer's Tours naar de TheaterHangaar komen. Vooraf boeken is noodzakelijk. Reserveren is mogelijk via brouwerstours.nl.

Adviesleeftijd

De adviesleeftijd voor bezoekers van de voorstelling is 12 jaar en ouder.

Duur en aanvangstijden

De voorstelling duurt 3 uur en 25 minuten incl. een half uur pauze. De avondvoorstelling begint om 20.00 uur en de matineevoorstelling om 14.00 uur. Let op: In verband met de draaiende theaterzaal kunnen gasten die na aanvang arriveren pas in de pauze plaatsnemen.

 •  
  Soldaat van Oranje
    5 sterren, na 2 FanReports
 • Katwijk - TheaterHangaar -

  3-6-15

  Ongekend mooie musical van Sophie, 21-8-15
  Ontzettend mooie en vernieuwende musical. Het verhaal neemt je mee en laat je niet meer los! Het heeft erg veel indruk op me gemaakt.
 • Katwijk - TheaterHangaar

  8-5-15

  Verbluffend van Erik, 8-7-15
  Geweldige voorstelling vol drama, heroïek, spektakel en emotie. Tel daarbij op de verbluffende decors en je hebt de beste voorstelling ooit. Terecht verlengd tot volgend jaar.

Extra informatie

Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, leeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan ongeveer 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn ko...
Meer...

Video

Verder browsen

FanTicket

Er is een FanTicket beschikbaar!
FanTickets zijn een mooi aandenken voor later. Door de hoge kwaliteit en het op maat gemaakte design zijn de tickets uniek en een perfect kado! De afbeelding wordt op exclusief ticketmateriaal afgedrukt en is een ideale vervanging voor een regulier ticket.

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op