Carmina Burana - DEN HAAG - Tickets

za, 18-11-17, 20:00 uurWorld Forum Theater
Churchillplein 10, 2517 JW DEN HAAG

Carmina Burana tourt door heel Nederland! Koop hier je tickets.

Meer informatie ...

  • Wanneer & waar?

  • Voor mij en anderen!

  • EVENTIM Community

detailb.teaser.ticketPrice.p.orderTickets

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Bestel hier!

12 NOVEMBER (AMSTERDAM) EN 17 NOVEMBER (OUDENBOSCH) ZIJN UITVERKOCHT!

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief €4,50 servicekosten

De best beschikbare tickets

Jij kiest de prijscategorie, wij reserveren voor jou de op dat moment beste tickets

Boeken met plattegrond
Let op: de plattegrond is een weergave van het tribuneplan op dit moment. Deze weergave is onder voorbehoud.
Carmina Burana, World Forum Theater, 18-11-17
Fullscreenweergave sluiten
CategorieBeschrijvingPrijs*Aantal 
1 ToprangRegulier
 
Tickets niet beschikbaar
 
2 1e RangRegulier
83,50
3 2e RangRegulier
73,50
4 3e RangRegulier
63,50
  • Algemene informatie over de ticketselectie
  • * De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €2,90 transactiekosten en/of €3,50 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.
Welkom in de
World Forum Theater
zaalplanboeking
 
 

Evenementinformatie

Algemene informatie

Duur van de voorstelling: circa 120 minuten (inclusief pauze)

Adviesleeftijd: 12 jaar en ouder

Gesproken taal: de uitvoering heeft géén boventiteling. Wel is een programmaboek verkrijgbaar met het verhaal in het Nederlands en de originele teksten.

Carmina Burana

Uitvoerenden:
The New Romanian Symphony Orchestra & Choir met solisten o.l.v. dirigent Raymond Janssen.

Solisten: Mariana Bulicanu (sopraan), Iordache Basilic (bariton) en Valentin Roceveanu (tenor).

Voorprogramma:
Ouverture 'Nabucco' - Giuseppe Verdi
Bacchanale - Camille Saint-Saëns
The Bridge - Diximus Andreï Voica
Spanish Dance - Myroslav Skoryk
Ouverture 'Taras Bulba' - Mykola Lysenko

Carl Orff is vooral bekend om zijn befaamde Carmina Burana, een uniek werk uit de muziekhistorie. Het prachtige ‘O Fortuna’ is door de jaren heen gebruikt in vele films, commercials en als basis voor moderne hits. In de 13e eeuw bezongen rondtrekkende monniken en studenten, als een reactie op de strenge en vrome idealen van de kerk, het genot van de liefde, de drank en het zwerversleven. Orff gebruikte deze Latijnse en Duitse teksten als basis en liet zich inspireren door uiteenlopende muzikale bronnen. Het krachtige en opzwepende muziekstuk met voortstuwende ritmes is, dankzij de uitzonderlijke koor- en orkestbezetting, een overweldigend geluid. Carmina Burana spreekt door de mystieke en muzikale aantrekkingskracht, eeuwen later, nog steeds vele muziekliefhebbers van alle nationaliteiten en leeftijden aan.

Carmina Burana zal groots en boeiend uitgevoerd worden en is exclusief te zien in het Concertgebouw Amsterdam, De Doelen Rotterdam, World Forum Den Haag, Basiliek Oudenbosch en MartiniPlaza Groningen.

Het majestueuze meesterwerk wordt uitgevoerd door The New Romanian Symphony Choir & The International Symphony Orchestra met solisten, o.l.v. dirigent Raymond Janssen. Het gezelschap van 135 personen bestaat uit het orkest van de zeer begaafde en gepassioneerde musici van INSO uit Lviv en het koor van de Staatsphilharmonie Banatul uit Timisoara, dat bekend staat om hun ongeëvenaarde, prachtige zuivere klanken. Het orkest is uitsluitend samengesteld uit jonge begaafde en gepassioneerde musici. Ook in Nederland heeft dit gezelschap reeds een grote reputatie opgebouwd. Staande ovaties bij de Avé Maria Kerstconcerten en uitvoeringen van Carmina Burana in de afgelopen jaren, bevestigen dit. Het gezelschap van 135 personen bestaat uit musici van de Staatsphilharmonie Banatul Timisoara aangevuld met internationaal befaamde solisten.

Carmina Burana is een scenische cantate voor sopraan, tenor, bariton, groot koor en orkest, speciaal geschreven voor een uitgebreide sectie bijzondere slagwerkinstrumenten. Zowel de teksten als de uitzonderlijke orkestratie van de Carmina Burana zijn uiterst interessant en rijk aan humor. De proloog, het magistrale koorwerk Fortuna Imperatrix Mundi, is tevens het slotkoor, waardoor de cirkel rond is.

Extra informatie

Fotogalerij

Verder browsen

FanTicket

Er is een FanTicket beschikbaar!
FanTickets zijn een mooi aandenken voor later. Door de hoge kwaliteit en het op maat gemaakte design zijn de tickets uniek en een perfect kado! De afbeelding wordt op exclusief ticketmateriaal afgedrukt en is een ideale vervanging voor een regulier ticket.

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op