Je browser staat third party cookies niet toe. Om de bestelling succesvol af te ronden, moeten we een cookie kunnen plaatsen. Klik op onderstaande button om de ticketshop te openen in een nieuw venster.


Open shop in nieuw venster

Soldaat van Oranje - De Musical


Bijzonder programma

Maandag 3 april 2017 is het honderd jaar geleden dat Erik Hazelhoff Roelfzema geboren werd in Soerabaja op Java. Soldaat van Oranje - De Musical viert op deze datum zijn honderdste geboortedag in de TheaterHangaar met een bijzonder programma. In het bijzijn van Karin Hazelhoff Roelfzema, dochter Karna Hazelhoff, schoondochter Patricia Steur, familie, vrienden, bekenden en het publiek, zal voorafgaand aan de avondvoorstelling met een speciaal samengesteld programma het leven en werk van Erik Hazelhoff worden herdacht.

Programma
18.45u : Ontvangst
19.15u : Welkom en introductie
19.25u : Compilatie van beelden over het leven van Erik Hazelhoff Roelfzema
19.45u : Aanvang voorstelling

Tickets zijn verkrijgbaar tegen het reguliere tarief. Het is niet mogelijk om voor deze dag een diner- of pauze-arrangement te reserveren. Het parkeerterrein is vrij toegankelijk.

Soldaat van Oranje - De Musical
ma, 3-4-17, 19:15 uur
TheaterHangaar
1e Mientlaan, 2223LA KATWIJKWij reserveren de beste plaats
Kies hieronder rang (regulier of arrangement)

Kies zelf je plaats op de plattegrond!

Rang  Type  Prijs  Aantal 
1 1e rang Tickets niet beschikbaar
2 2e rang Regulier € 55,00
3 3e rang Tickets niet beschikbaar
4 1e rang, enkele stoel Regulier € 55,00

Weergegeven ticketprijzen incl. de wettelijke BTW, exclusief eventuele voorverkoopkosten en service- en transactiekosten.